Loading

Forklift Bakımı

Forklift Bakımı

İş makineleri arasında oldukça talep gören forklift makineleri ağır yük taşımada sıkça tercih edilen makinelerdendir. İnsan ve beden gücüyle taşınamayan tüm yükler Global İstif Makinaları’nın forklift makineleri sayesinde istediğiniz alana istiflenmektedir. Forkliftler çoğunlukla sanayi sektöründe tercih edilen çok fonksiyonlu makinelerdir.

Global İstif Makinaları, her markada forklift bakımını yapar, forkliftinizin düzenli bakımını ve sorunlarını hızlı bir şekilde gidererek çözüm önerileri sunar. Bakım yapıldıktan sonra test işlemlerinde de başarılı sonuçlar elde eder. Forklift bakımı ve parça değişiminde alanında uzman profesyonel ekibiyle kusursuz işçilikle gerçekleştirmektedir. Kısa sürede aradığınız bakım ve hizmetten %100 sonuç alabileceğiniz Global İstif Makinaları, İzmir’in önde gelen firmalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

İzmir’de forklift servis ve tamir hizmetlerinde bir numara olan Global İstif Makinaları’ndan alacağınız tüm hizmetler titizlikle, eğitimli ve sertifikalı personelimiz tarafından verilmektedir.

Firmamızda forklift tamiri ve bakımında uzmanlaşmış ekibimiz ile hızlı ve kalıcı onarım yapmaktayız. Forklift tamirinde kullandığımız malzeme ve ekipmanlar 1. Kalite olup, müşteri memnuniyetini ön plana koyan hizmet anlayışımızla İzmir’den sonra tüm Türkiye’ye iyi bir hizmet sunmayı amaçlamaktayız.

Tüm forklift modellerinde forklift tamiri yapabilen sayılı firmalardan biri olmaktan gurur duyuyoruz. Forkliftinizin markası ve modeli ne olursa olsun arızalı olan, bakımı gelen tüm makinaları en kısa süre içerisinde onarıyoruz.


Forklift Arıza Tespiti
Forklift arıza ve bakım servisimize gelmeden önce belirttiğiniz problemlerle ilgili forkliftinizin arıza tespit kaydını yapıyoruz. Arıza tespitini gerçekleştirdikten sonra genel taramasını tamamlıyor, arıza onarımı işlemlerine geçiş yapıyoruz. İzmir’de forklift arıza servis hizmeti denilince akıllara gelen ilk firma olarak bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebilir, tüm hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Forklift Tamir Fiyatları
Uygun fiyat, maksimum verim, mükemmel hizmet politikamız ile kaliteli servis anlayışımız birleşerek sizlere forklift bakım ve onarımında en iyisinin sunuyoruz. Toplam arıza bakım ücreti için size öncelikle hangi forklift işlemlerinin yapıldığı belirttikten sonra ne kadar ücret ödemeniz gerektiği bilgisini veriyoruz.

Paylaş

Yorum Yapın

WhatsApp ile Ulaşın